facebook tracking

Binnen 8 weken je logistieke vacature ingevuld

Supply Chain | Transport | Logistiek | Warehousing | Trucks & Bedrijfswagens

Contact

Omdat de logistiek wereld veranderd is

 

 

Wat maakt ons anders?

Probeer ons

Logistiek DNA
100% focus op logistieke HBO/WO functies
Transparant
Een moderner en lean wervingsproces
Garantie
De juiste kandidaat of het kost je niets
Snel resultaat
Backward planning, milestones en wekelijkse updates. Logisch toch?
Big data
Geen databases meer maar talentpools om sneller het juiste profiel te vinden
Artificial Intelligence
Slimmere matches sneller gemaakt met de nieuwste recruitment tools
Candidate journey
Talent is schaars en moet je koesteren. Na iedere milestone vragen we om ons een net promotor score te geven. #Candidatejourney
Customer journey
Tijdens het zoekproces vragen we alle stakeholders bij jou als klant regelmatig om feedback. #Customerjourney

Tijd voor een nieuwe HRM businesspartner

 

De juiste professionals vinden is essentieel. Kies voor onze branchekennis. 

Van intakemeeting tot contractondertekening is onze recruiter je businesspartner; je aanspreekpunt; iemand die het bedrijf en je sector echt kent. 

Iemand die meedenkt, initiatief neemt en een groot netwerk heeft.

Hoe we werken

Stap voor stap naar een gegarandeerd resultaat

Prospect visit

Bij een kop koffie bij jou op kantoor spreken we je situatie door en bepalen samen of wij de juiste oplossing voor je probleem kunnen bieden #andersevengoedevrienden

Intake meeting

Je hiring manager vult aan wat er niet in de vacaturetekst staat. Wij hebben proactief een arbeidsmarktonderzoek gemaakt en brengen data mee. We spreken een planning, communicatieplan en advertentiestrategie af met harde milestones en deadlines. Geen post & pray meer maar controle op je wervingsproces.

Sourcing

Ons bedrijfsgeheim. We gebruiken social media, talent pools en netwerken om snel een longlist met potentiële kandidaten samen te stellen. Gemiddeld zijn dat er 50 per kandidaat die je uiteindelijk zal spreken.

Oriënterende gesprekken

Kandidaten die interesse tonen gaan we mee in gesprek en vanaf nu delen we de namen met je zodat je mee vooruit kan kijken en we samen waar nodig de zoekcriteria bij kunnen stellen. Kandidaten komen langs bij ons op kantoor of blijven in hun vertrouwde omgeving met een videocall.

Shortlist

We leggen jou een compleet profiel voor niet alleen een CV met ook ons ongezouten advies en mening over de gesproken kandidaat. Ondertussen zoeken we verder want in een krappe markt is snelheid en daadkracht belangrijk om kandidaten voor je te winnen. Meestal kies je uit 3 tot 5 kandidaten per vacature #Geensluitingsdatums

Vervolggesprek

Kennismaken met je nieuwe potentiële medewerker. Meestal zijn er 3 finalisten. Wij zijn er bij en luisteren goed naar jullie gesprek. Hiervan leren we weer beter waar je naar op zoek bent. Minder individuele gesprekken en meer groepsgesprekken en assessments is altijd beter waar mogelijk. #candidatejourney.

Contractvoorstel

Jij bepaalt of je wil dat we hier actief of passief in deelnemen en helpen om tot overeenstemming te komen met de kandidaat die jij wil binnen jouw voorwaarden.

3 en 6 maanden follow up

We komen langs en kijken samen met jou en de kandidaat hoe de match in de praktijk zich ontwikkelt. En mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn doen we de zoektocht gratis opnieuw. #garantie

Wij werken met talenten

De talenten die wij vandaag plaatsen veranderen bedrijven die morgen de wereld van logistiek veranderen. Daarom houden wij van wat we doen.

Het verhaal achter ons bedrijf

Wij zijn Logistiekinzicht.nl. Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar wie wij zijn. Wij leren je graag kennen, maar vinden het ook heel belangrijk dat jij ons leert kennen. Iedereen bij Logistiek Inzicht heeft logistiek DNA. Dat geldt voor kandidaten, klanten maar zeker ook voor ons zelf. Alleen zo kunnen we bepalen of de juiste match ook daadwerkelijk de juiste match is. Samen zijn we Logistiek Inzicht en helpen we bedrijven en carrières groeien.

We zijn recruitmentspecialist op het gebied van kantoorfuncties en leidinggevende functies in logistiek, transport, supply chain en de bedrijfswagens die daarbij horen. Je kan ons bezoeken op kantoor in Best en in Apeldoorn van waaruit we altijd op zoek zijn naar de beste match. We staan voor kwaliteit, advies en communicatie binnen recruitment en HR vraagstukken. Als partner bij Heiwegen Consultancy al 25 jaar succesvol in de automotive sector en daarop bouwen we verder met Logistiekinzicht.nl met 100% focus op supply chain functies.

Recruiter? Sluit je aan als Associate Partner

Als hiring manager zat je vaak aan de andere kant van de tafel; werven is niet nieuw voor je. We coachen je en voorzien je van de tools en processen om je eigen klantenkring op te gaan bouwen.


Altijd al de stap uit loondienst willen maken naar ondernemerschap en 100% zelf bepalen hoeveel voor wie en wanneer je werkt en verdient?

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor