facebook tracking
Specialisatie

Trucks & bedrijfswagens

Connect

Associate partner Heiwegen Consultancy

Logistiekinzicht gelooft in de kracht van samenwerking. Om die reden werken we samen met hét automotive HRM bureau in de Benelux Heiwegen Consultancy.

Schermafbeelding 2019-04-14 om 07.42.03.png

 

Heiwegen Consultancy is de (internationale) HR Business Partner binnen de automotive-branche voor alle in-, door- en uitstroom vraagstukken van personeel. Wij verbeteren aantoonbaar het resultaat van organisaties door onze dienstverlening. Dit doen we door deskundige en resultaatgerichte advisering over de juiste inzet van de juiste persoon op het juiste moment. Partnership en langdurige business relaties zijn daarbij onze uitgangspunten.

Heiwegen Consultancy is voor kandidaten een onafhankelijke en objectieve adviseur bij hun persoonlijke ontwikkeling en het vinden van de juiste functie, rekening houdend met de opgedane kennis/ervaring en persoonlijke ambitie.

5 Collegae

Wij werken met talenten

De talenten die wij vandaag plaatsen veranderen bedrijven die morgen de wereld van logistiek veranderen. Daarom houden wij van wat we doen.

Recruitment is voor ons meer dan stoelen vullen

Praat met onze logistieke, supply chain en transportspecialisten

Logistiek specialisten
Wat maakt ons blij? De perfecte match maken tussen logistiek talent en opdrachtgevers. Van de grote corporates tot familiebedrijven, wij leveren de hoogste kwaliteit iedere dag weer. De grootste worden is voor ons geen doel. De beste in onze (en jouw) wereld zijn is dat wel.
Jouw wensen centraal
Werving, consultants... sinds wanneer gaat het om gladde pakken met honingzoete praatjes? Resultaat leveren voor jouw business; dat nemen we bloedserieus. Onze benadering is gemoedelijk. We zijn echte mensen, we willen jou kennen om je te kunnen helpen en stellen onze kandidaten altijd voorop. En ja we zijn gek op logistiek en alles wat daar bij komt kijken.
We zijn echt overal
Waar jij bent daar zijn wij ook, klaar om te helpen. Je ziet ons bij events, congressen en onze eigen logistieke bijeenkomsten. We spreken dezelfde logistieke vaktaal, interesseren ons in dezelfde onderwerpen zonder te veinzen dat we alles beter weten. vLm, TLN, Logistica, LCB... Volg zeker onze socials om te zien waar je ons kan vinden.
Kandidaten eerst
Dat is ons model en het zegt eigenlijk alles. Door relaties op te bouwen met logistiek professionals barsten we van de connecties die we dagelijks inzetten. We weten wanneer we kunnen helpen en ook wanneer niet. Als wij niet de beste keuze zijn voor jou zeggen we dat dus ook. Simpel.

Europaplein 1
5684 ZC Best Routebeschrijving serge@logistiekinzicht.nl +31610256358

Provincie Drenthe


9401 KD Assen Routebeschrijving

Provincie Flevoland


8231 JE Lelystad Routebeschrijving

Provincie Fryslân


8911 KZ Leeuwarden Routebeschrijving

Provincie Gelderland


Arnhem Routebeschrijving

Provincie Groningen


9712 HJ Groningen Routebeschrijving

Provincie Limburg


6211 CL Maastricht Routebeschrijving

Provincie Noord-Brabant


's-Hertogenbosch Routebeschrijving

Provincie Noord-Holland


2011 KA Haarlem Routebeschrijving

Provincie Overijssel


8025 BK Zwolle Routebeschrijving

Provincie Utrecht


3512 JE Utrecht Routebeschrijving

Provincie Zeeland


4331 LJ Middelburg Routebeschrijving

Provincie Zuid-Holland


2512 RE The Hague Routebeschrijving

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor